Tässä kuva Vihreästä salista, joka on saanut lisää sisustusta  :O)


Yksityiskohta


ja vielä toinenkin lähempää kuvattuna


Ruokasalissa on kangastapetti sekä puolipaneeli (jäätelötikuista). Katto on saanut pinnan (tapettikirjasta).  Kartanonrouva tykkää kun se on koristeltu. Lattia on tehty puusta (muovimaton suikaleista) Pönttöuuni on vähän huonossa maalissa, se pitäisi vielä maalata uudelleen.

 

Yksityiskohta ruokasalistaPääskyhoviin Rouva halusi ehdottomasti, jotain romanttista. Herra lupasi että makuuhuoneessa rouva saa toteuttaa haavettaan. Kalustus sieltä vieläpuuttuu, koska rouva ei ole vielä löytänyt mieleisiään. Seinän tapetti on lähetetty sekin Pietarista (Tiimarin tapetinpaloista) Katto ja lattia uusittiin myös (molemmat tapettikirjasta) Boordi on tehty silkkistä ja ruusukkeista sekä "timanteista". Tähän huoneeseen rouva todella panosti. Saas nähdä onko tyytyväinen kun palaa Pietarista kotiin. Vähään aikaan se ei varmaan tapahdu koska siellä on juuri suuret tanssiaiset meneillään. Ja herralla on siellä liikeasioita. 

Pietarin mallin mukaan rouva halusi ehdottomasti Pääskyhoviin myös kylpyhuoneen, joten keittiötä ja eteistä piti pienentää. Tehtiin väliseinä. Kyllähän keittiön mamselli nyt ruokaa pystyy laittamaan pienemmässäkin tilassa... Kylpyhuoneessa on kaakelista puoliseinää sekä kaakelilattia (Laminoidusta tulosteesta) Katto on taaskin rouvan mieleinen. Keittiön ja eteisen lattia on kiveä, joka on helppo hoitaa sekä on paloturvallinen. Seinä ja katto on tehty puusta. Eteisen seinä on tapettia. Ovissa on maalatut koristeet (tarroja). Kalustus on vielä vähän vaiheessa kummassakin huoneessa.