Saisikohan nyt vuoden alusta tuotettua tänne enemmän kuin loppuvuonna. Jäin työttömäksi, mutta silti tuntuu olevan menoa ja meininkiä. Vai johtuiskohan vain laiskuudesta ja aloitekyvyttömyydestä... Muiden blokeja ihaillessa menee edelleen aikaa, ne vaan on niin ihania  :O))

Eevertiltä ja Marelta tuli paketti. http://kinanen.fi/wordpress Kerrankin arpaonni suosi. Osallistuin heidän joulukalenteriinsa, siinä sai kommentoida ja elää joulun odotusta yhdessä. Se oli tosi hauskaa. Kiitokset vielä kerran tätäkin kautta.

Tuota kukkajuttua katselen suurella ihailulla ja kauhulla....minunko nakkisormieni pitäisi taipua tuohon.... Saappaat tulevat menemään maalattuina yhteen keväiseen rojektiin ainakin näillä näkymillä. Muiden ihanuuksien kohtaloa en osaa vielä sanoa  :O)

 

Joululahjaksi sain ihanan yllätyksen perheeseeni kuuluvalta Pirkalta ja hänen avovaimoltaan. He olivat ostaneet minulle Meidän Stiinan näköisen dalmiksen sekä edesmenneen Pikin näköisen lappiksen ja vielä emokissan poikineen. Heillä itsellään on kotonaan kaksi kissaa. Tuo pallo on peräisin mieheltä saadusta hajuvedestä. Sen mukana tuli tuollainen sormus. En tiedä onko liian uudenaikainen tulevaan tanssisaliin.  :O)

 

Seuraavat tavarat kävi siskoni joulun alla ostamassa puolestani Tampereen Stokmannilta. Nyt harmikseni en muista kuka teistä antoi vinkin, että sieltä olisi tuollaisia saatavilla jouluosastolla. Kiitos siitä kuitenkin. Laitahan viestiä itse. :O)Tuoleja ostin neljä, jotka on menossa tulevaan tanssisaliin. Samoin sinne on menossa myös harppu sekä sello. Pyörät löytävät varmasti paikkansa jostain sekä henkarissa oleva hääpuku.