Nyt ovat kirkonrakentajat pistäneet töpinäksi ja saatiin kuin saatiinkin kirkko pääsiäiseksi valmiiksi. Pienihän se on mutta tähän seurakuntaan sopiva. Kirkonrakentaja on halunnut tuoda lasikirkossaan esiin kauniit lasimaalaukset sekä ajatuksen siitä, että kauneinta taidetta on kuitenkin Luojan luoma luonto, joka toivottavasti puhuttelee lasiseiniensä kautta tässä kirkossa käyviä. Kuvat eivät tietenkään anna parasta mahdollista kuvaa, mutta toivottavasti saatte edes jonkinlaisen käsityksen.Tässä kuvassa näkyy myös kirkon kello, joka saattaa vaihtua, jos parempi löydetään.


Kuva kirkon toiselta sivulta
Kuva alttaripäädystä, jossa näkyy katolla oleva risti.
Kuva toisesta päädyssä, jossa on kuvattuna Golgatan kallio. Nämä ristit lähetti "Äiti suuresta maailmasta# http://suurimaailma.vuodatus.net/, ajatuksenaan, että josko näille löytyisi käyttöä... Ne ovat lasiseinässä, mutta kuvausta varten siihen on laitettu tuo paperi. Minusta tuo näyttää luonnossa ihan kivalta.
Tässä kuvaa sisäpuolelta. Kuten huomaatte niin lattiassa on punainen matto (paksusta huovasta)  Ja tuo virsitaulu on tehty liitutaulusta ja takkatikusta, johon on kierretty narua ja joka sitten on maalattu. Numerot ovat valmiita tarranumeroita. Muut esineet onkin esitelty aiemmissa kirjoituksissa. Tuolla alttarilla on myös alttaripöydän edessä pieni penkki, jota ei ole esitelty. Ei se sieltä paljoa näy, mutta on siellä kuitenkin. Urut kirkon rakentaja oli myös suunnitellut kirkkoon tuleviksi, mutta eiväthän ne olisi millään mahtuneet. (Miten lie tulikin ahtaus eteen, vaikka kirkonrakentaja olikin muka välillä aina ollut sovittelevinaan kalusteita paikoilleen)
Tässä kuvassa näkyykin tuo Golgatan kallio paremmin sekä myös katosta roikkuva laiva, jonka on kirkolle lahjoittanut joku myrskystä  pelastunut merimies. Kirkon rakentaja on ihan suht tyytyväinen aikaansaannoksiinsa. Tämä kun on hänen ensimmäinen iso oma suunnittelema rojektinsa. Eihän siitä ihan sellainen tullut kuin hän kuvitelmissaan oli sen nähnyt, mutta tarpeeksi hyvä kuitenkin.