Ajattelin että laitan sitten ne pari ostostani tuolta Nukiskirppikseltä tänne sitten yhtä aikaa...
En ajatellut että niihin ihanuuksiin voisi jäädä koukkuun....
Nyt olen sitten oikeesti joutunut itselleni sanomaan, että maltamaltamaltamalta...
Monta ihanaa on mennyt sivu suun, kun tempo on todella nopea, eikä ehdi koneella istumaan koko aikaa, vaikka nyt työttömäksi jäinkin.

Joka tapauksessa tässä nyt näitä ihanuuksiani esittelen.

Ensimmäiseksi tulee Jatan ihania ruokia. Tämäkin kinkku sai miesväen ihailusta kuolaamaan.Sitten nämä grilli ihanuudet ja tuo kala ja päälle hieman leivosta....maistus varmaan sullekin...

Syömisen jälkeen voikin sitten lukea Aamulehteä tai pelata Kimppeleä. Nämä ovat Kaisa Somethingtiny käsialaa. Aamulehti on kokonaisuudessaan täyttä luettavaa ja tuo Kimple on aivan käsittämättömän oikea.
Tai sitten on mahdollista lukea muuta kirjallisuutta tai pelata 1930 luvun ukaisesti Musta-Pekka pelikorteilla jotka ovat Marian käsialaa.

Marian käsialaa on myös tämä Käärmeterraario
Sitten kun alkaa pelaaminen ja lukeminen väsyttää, niin ei muuta kuin ulos. Eikä haittaa vaikka olis pakkastakin kun vetäisee nämä Petra Åbergin huopikkaat jalkaansa.
Ja ulkoa tullessahan voi sitten vaikka hieman herkutella ja avata ihana Saara Vallinevan Fazerin suklaarasia. Tai voi lenkkeillä kyläilemään ja viedä tälläinen tuliaisina...
Sitten olisi vuorossa vaikka kartanon isännän kaksintaisteluvälineitä ja rouvan teatterikiikarit. Nämä aseet saattaa kyllä päätyä myös pikkupoikien boxiin. Vanhin pojista kun haluaa kuulemma oman boxin...

Vielä lopuksi on esittelyssä jo keväällä omatekemäni matkalaukku. Se on tehty päällystämällä pastillirasia nahalla ja osittain maalaamalla.


Laukun vuori on tehty suklaatehtaasta saadusta paperipussista.